sleeping beauty

11

21

31

41

Mange synes det er utfordrende å innrede soverommet til tenåringsjenten. De har vokst i fra prinsesselivet og ønsker at soverommet skal se ut som voksnes rom, delikat og luftig med en stor seng full av dekorative puter.

Det er her utfordringen kommer inn i bilde, for ungdommene har så mye mer på soverommet sitt enn voksne gjerne har. Det bugner over av sminke, kremer og klær.

Så hvordan få det ryddig, delikat og luftig?

51

61

Når jeg innreder et soverom tar jeg alltid utgangpunkt i sengen, bruker litt tid på å plassere den, slik at jeg får maksimalt ut av rommet. Så blir den kledd i farger «ton i ton» med veggene.

Deretter velger jeg et stort garderobeskap som rommer mer enn bare klær, her kan man nemlig lagre vesker, bager, sekker og diverse bøker. Kjøp gjerne en stor kurv som er dekorativt på gulvet, til pledd, sengeteppe og puter. Da har du et sted å oppbevare dette om natten. Velg gjerne en tøff kurv i stål, her har ting noen riktig fine.

Når sengen og garderobeskapet er plassert vil du fort se hvilken andre møbler det er plass til, er rommet lite, kan du kombinere nattbord og stol, eller som jeg har gjort på bildene, brukt sminkebord fra Ikea.

Tenk nøye igjennom hvordan du kan utnytte veggene, og kjøp fine hyller til sminke, neglelakk og kremmer.

Dette er praktisk og holder rommet ryddig. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up