jotun – lady home living

img_15771

img_16241

Urban living

img_16411

img_15801

Nordic living

img_15941

Continental living

img_15911

Det er så lett å la seg fascinere av Jotun`s delikate farger. Hver høst når de lanserer sitt nye fargekart, løper jeg febrilsk rundt i huset for å se hvor mitt nye prosjekt skal finne sted. Fargekartet for 2017 inneholder SÅ mange lekre farger at det garanterer noen male – prosjekter hjemme hos meg. Kanskje peisen skal få et strøk med St. Pauls Blue? Den fargen er lekker, i hvert fall i matt finish.

Denne gangen har Jotun hentet inspirasjon fra hele kontinentet, akkurat slik vi utvikler våre egne reise – og matvaner. Vi reiser mer ut i verden, samler ideer og inspirasjon som vi tar med oss hjem. Fargekartet er delt inn i tre paletter, Nordic LivingUrban Living og Continental Living.

Nordic living reflekterer oss nordboere som gjerne tyr til naturen når vi ønsker å finne ro i en hektisk hverdag. Nyansene går derfor i blå, grønn og – jordtoner. Innreder vi med disse fargene kan vi nesten kjenne roen senke seg. Min favoritt palett!

Er du ute etter et pulserende uttrykk, kan fargene i paletten Urban living være akkurat hva du er på leting etter. Her har Jotun latt seg inspirere av en pulserende storby, hvor det bobler over av kreativitet og inspirasjon. Fargene går i duse rosa, grønn og grå nyanser.

Continental living har Jotun hentet ideen for fargene av unike vintagekupp og suvenirer fra byer som Istanbul og Marrakech. Fargene går i dype røde og gule toner, samt lilla og brun. Kombiner dem med en keramikkvase fra Istanbul og du får det helt rette uttrykket.

Kos deg med høstens store og små oppgaver i hjemmet!

Kilde: Jotun.no

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up