@ my kitchen

img_27881

Velkommen inn.

Når jeg skal innrede et rom tenker jeg på følelsene jeg ønsker rommet skal vekke og hvilke behov det skal fylle, vel så mye som på hvordan jeg ønsker at det skal se ut.

Da vi flyttet inn, var kjøkkenet på alder med huset, altså rundt 30 år. Derfor trengte det sårt en oppgradering. Så, etter mye frem og tilbake endte valget på IKEA, det har vi aldri angret på.

img_16791

img_16961

For meg er kjøkkenet kjernen i huset, det er her vi tilbringer tid sammen. Derfor var det viktig at det ble et rom vi ville trives i, et rom vi rett og slett ikke ønsket å forlate.

img_28301

Jeg var derfor opptatt av at kjøkkenet vi skulle tegne hadde symmetri.  Jeg ønsket at det skulle være så like skuffer og skap som mulig i rekkene. Derfor gikk vi for en løsning hvor skuffene er like store, men så er det flere skuffer inni når du åpner opp. Dette gjør at uttrykket blir rolig og harmonisk.

Overskapene går ikke vegg i vegg, dette for å skape en luftig og romslig følelse. Vi lurte en stund på om vi skulle droppe overskap, men ble tilslutt fornøyd med denne mellomløsningen.

Kjøleskap, fryseskap, stekeovn og microovn er også fra IKEA, mens oppvaskmaskin er Bosch og platetoppen er fra Siemens.

img_27901

img_27981

img_28391

Etter tre år har jeg ikke helt funnet ut av spisebordet, så her står det som var med på flyttelasset. Jeg er nok litt kresen og har kun sett etter runde hvite bord. Bordet skal både passe inn og være funksjonelt. Det er det siste som ødelegger for meg. Jeg har sett for meg at bordet må være 140 cm i diameter, og det er neimen ikke lett å finne. Men jeg begynner å se en ende på problemet og valget ser ut til å falle på et bord fra Hay Det er ikke 140, men er det nærmeste jeg er kommet.

img_28581

Bon appetit!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up