grønn oase

img_28601

Grønne planter i alle rom er en av sesongens store trender og det slår aldri feil. Enten du går for store planter i potter eller henter inn noen grener fra hagen, så skaper det en lun og beroligende atmosfære i hjemmet.

img_28811

img_28851

Jeg har gått til innkjøp av Menu sine Wire Pots. Disse kommer i tre størrelser, men jeg har kun valgt stor og medium. Det jeg liker aller best med pottene fra Menu er at de ikke står rett på gulvet, så jeg slipper å bekymre meg for parketten. Også er det vel heller ikke helt feil at de er lekker i tillegg?!

Fargevalget er hvit og sort. Jeg brukte litt tid på å bestemme meg for hvilken farge jeg ville ha, men endte tilslutt opp med hvite.

img_28971

Og du, hvorfor ikke henge planten opp på veggen? Det finnes i grunnen ingen begrensninger når det kommer til grønne planter hjemme, det er fint uansett hvor du velger å plasserer dem. Du kan til og med få potter hvor planten henger opp ned,  så her er det bare kreativiteten som setter begrensningene 🙂

Ønsker deg en strålende fin onsdag ♥ vi er halvveis inn i arbeidsuken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up