herlige nyheter fra Kähler

 

Phu, endelig er ventetiden over! Høstnyhetene fra Kähler er på plass!!

globo_candle-holder-white_h135_h165_h230

Helt fra Kähler lanserte at Globo kom i hvit drakt denne høsten, har jeg gledet meg som et lite barn. Jeg er stor fan av Globo, og er overbevist om at de to jeg har i grå, vil kle å få en hvit liten venn.

Lysestaken har Kähler skapt i samarbeid med designer Dorthe Helm. Glasuren på Globo – stakene er en spesiell engobe – glasur, som gir dem en grov overflate. De lanseres i tre størrelser, mini, liten og medium.

Tips: Ikke tørk av dem med tekstil, da kan lo fra kluten henge seg fast på lysestaken, bruk heller en myk oppvaskbørste og la dem lufttørke.

globo_candle-holder-white_h135_

hammershoi_plum_vaser_hoj_h250_h125_h100

En annen herlig nyhet er vasen Hammershøi i lilla plomme. Er ikke dette bare en deilig farge? Perfekt til høstblomstene og mørke kvelder. Glasuren fordeler seg lett over vasens overflate og skaper et levende uttrykk. Kommer i fire størrelser.

Vasene i Hammershøi – serien er designet av Hans – Christian Bauer, som i tillegg denne høsten har designet en klassisk tallerken som kan brukes til f.eks. opphenging, servering eller til stilleben. Kommer i midten av oktober.

Tips: Når du vasker vasen med såpe og vann, bør du la de tørke opp – ned. Da fordamper fuktigheten keramikken har tatt til seg og du slipper fuktringer på underlaget.

hammershoi-grinder-white-h130-1

omaggio_mix_vases_tealight-holder_plum3

omaggio_mix_vases_tealight-holder_5

foto©kähler

Jeg ønsker også å vise dere de nye Omaggio vasene i glass, men de er dessverre ikke tilgjengelig før i november. Etter min mening er de verdt å vente litt ekstra på.

Glassvasene er designet av Stilleben – duoen Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg og er en del av den ikoniske Omaggio – serien, pyntet med de fine grafiske stripene. Når de er tilgjengelige i butikkene kan du velge tre forskjellige størrelser, i fargen lilla plomme, blå og klar. Gled deg!

God helg  ♥

Kilde: Kählerdesign.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up