a dream rug

img_30661

img_30561

img_30811

Lenge har jeg vært på jakt etter et teppe med orientalske vibber til gangen. De fleste er enten for korte eller for brede. Lykken var derfor stor da jeg fant dette teppe hos Kamelone Design for en tid tilbake. Akkurat passe stort til en lang smal gang, 80 cm * 250 cm. Jeg begynte å spare og endelig, rett før helgen ble det mitt! JEY!! Dere som følger meg på Instagram, fikk en sniktitt der 🙂

Jeg hadde først sett det for meg på soverommet, som dere sikkert husker fra min wish list, men etter hvert innså jeg at dette teppe hører hjemme i gangen. Det er det som er fint med denne størrelsen, det er så anvendelig, kan passe hvor som helst. Kanskje havner det på soverommet tilslutt… hihi.

img_31281

img_3107-11

Teppe er en blanding av 70% ull og 30% bomull, skikkelig tykt og loddent. En slik blanding gjør teppe ekstremt slitesterk og ikke vil det loe noe særlig. Når det er så pass mye ull i teppe vil det til dels være selvrensende, men det bør støvsuges regelmessig, gjerne i flere retninger for å være sikker på at du har fått opp det meste av støvet.

Et lite tips er å legge ned et rent laken på gulvet og snu teppe slik at det blir liggende med fronten ned. Støvsug baksiden av teppe, dette fordi støvrestene kan ligge å gni striper i gulvet ditt. Snu teppe og støvsug så framsiden.

img_31051

Det er tre ting du trenger for å holde teppe fint.

Teppeunderlag, impregneringsspray og en god fjekkfjerner.

Teppeunderlaget har egentlig to funksjoner, det ene er for at teppe skal ligge stødig, det andre er for å få luftsirkulasjon mellom teppe og gulvet, sånn at støv og skitt ikke lager riper. Impregneringsspray for at teppefibrene blir motstandsdyktige overfor vann og søl, og flekkfjerner dersom uhellet er ute.

Hva er ditt drømmeteppe?

♥ ♥ Ønsker deg en fin fin dag ♥ ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up