interiørbutikker på nett

bokstavkjeks

Flere og flere har fått øynene opp for shopping på nettet, men det er ikke alltid like lett å finne alle de fine butikkene som selger interiør og design. Derfor har jeg lyst å fortelle dere om mine favoritter.

Jeg kan bruke timevis på å finne akkurat det jeg er ute etter og synes derfor det er behagelig å sitte hjemme i sofakroken å lete, gjerne med et glass vin. Koser meg med å klikke varen i kurven, vente i spenning, for så å hente pakken på posten, noen leverer til og med på døren. For meg er dette den perfekte løsningen. Om varen slår feil kan du benytte deg av angrerett på 14 dager. Det setter jeg pris på, når det ikke blir helt som jeg hadde sett det for meg. Husk å undersøke fraktkostnader før du bestiller, det kan fort bli dyrt. Men en del butikker har fri frakt dersom du overstiger et visst beløp.

Jeg venter i skrivende stund på to stoler, jeg 😉

collage-nettbutikk

  • cahetu.dk er en Dansk nettbutikk, men i 2014 etablerte de cahetu.no. Det gjorde de etter stor etterspørsel fra oss i Norge og de opplever allerede stor suksess her. Butikken er full av deilig dansk design og her finner jeg godbiter jeg ikke finner andre steder. Jentene som står bak er mor og datter, Helle og Camilla Tuborgh, de yter en meget god service og rask levering. Når du har handlet hos dem et par ganger, føler du nesten at du kjenner dem litt. Denne nettbutikken må dere «besøke».
  • kamelonebutikken.no Kamelone Design er en nettbutikk hvor det meste går i sort og hvit, passer deg om du liker den skandinaviske stilen. Her finner du alt fra møbler, spennende interiørting, maling og klær. Jeg er så heldig å bo i Bergen hvor Kamelone Design også har butikk. Så her stikker jeg innom av og til og kjøper med meg lekre posters, puter, tepper og andre ting til huset. Servicen er helt fantastisk, eieren, Nina Kristin Kristiansen har alltid god tid og slår gjerne av en prat. Ikke gå glipp av denne herlige butikken, som deler lokale med en frisør, et spennende konsept som vi ikke ser så ofte i Norge.
  • room21.no Dette er en nettbutikk som har opprinnelse i Sverige, hvor de også har flere butikker. Room21.no inngår i Royal Design Group AB. Her finner du de aller fleste merker innen interiør og design. Jeg har kjøpt alt fra store møbler til mindre lysestaker og det fungerer optimalt hver gang. Stolene jeg venter på nå, leveres fra nettopp denne nettbutikken, og de kommer rett hjem på døren med bring. Kan ikke bli enklere enn det. Anbefaler deg å prøve.

 

Andre flotte interiørbutikker på nett er:

God shopping da dere!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up