skap stemning med fine blomster

11

21

Høst betyr ikke bare kaldere, våtere og kortere dager, det betyr også en lunere atmosfære som vi selv skaper rundt oss med stearinlys og fine høstblomster. Dette gjør at mange av oss koser oss i høstmørket. Lyng i kasser er nydelig på trappen ute ved inngangsdøren og rosene varmer en mørk krok i stuen.

31

411

Hos Toneblomst i Bergen får du de vakreste blomstene pakket i den mest delikate innpakningen. Jentene der legger sin kjærlighet i presentasjonen av plantene og bukettene. Jeg går alltid ditt om jeg skal gi bort en blomst i gave. Da er jeg trygg på at buketten er nydelig pakket inn og en fryd å gi bort.

Plukk med deg en fin bukett fra din lokale blomsterbutikk, du vil ikke angre. God helg ♥

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up