tellkiddo oppbevaringsposer – I`m in love

panda1

panda2

paperbags1

tellkiddo-5

foto©tellkiddo

Det er noe med det enkle barnlige uttrykket på papirposene til Tellkiddo som smelter meg. Jeg elsker de søte oppbevaringsposene. Selv om mine barn er blitt ganske store, klarte jeg ikke å la være å bestille meg et slikt sjarmtroll. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg vil bruke den til, men jeg måtte bare ha en! hihi.

Min favoritt, om jeg må velge, er Closed eye, tenk å få til et slikt uttrykk av noe som egentlig er så enkelt. Posene er helt herlige og gjør meg i så godt humør, jeg pynter mer enn gjerne med ting som får meg til å trekke litt på smilebåndet.

Jeg kan avsløre at jeg faktisk bestilte to, men den ene er en julegave. Jeg skal bli tante forstår du, og ettersom dette er en av mine favoritter for øyeblikket, sier det seg selv at denne må stå på babyrommet full av myke deilige babyleker 🙂

Tellkiddo papirposer er laget av sterkt papir. Hvit på utsiden med brun innside, fantastisk fin kombinasjon når du ruller ned kanten. De finnes i flere forskjellige uttrykk, som bjørn, panda, superhelt, lukkede øyne, hjerte, sirkel og med diverse skrift.

Når jeg bestilte min tenkte jeg litt på hva jeg skulle oppbevare i den, men valgene er så mange at jeg klarte ikke «lande» på noe. Tankene gikk egentlig over til hva den ikke kan brukes til, for er det egentlig noe du ikke kan ha oppi? Jeg kom ikke på noe som ikke kan ryddes vekk i en Tellkiddo pose… hmm kanskje min kan få stå på kjøkkenet til oppbevaring av tomflasker. Eller har du en bedre idè?

Jenten bak produktet er Maria som er bosatt i Stockholm, med mann og barn. I tillegg til oppbevaringsposene i papir, har hun designet poser i stoff, sengetøy og posters i samme serie. Helt fantastisk sier bare jeg!

Fin mandag til deg kjære leser, jeg setter stor pris på ditt besøk ♥ ♥ ♥

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up