ohh yes!! jeg har fått pakke i posten

img_33821I helgen fikk jeg pakke i posten, det er så spennende å bestille varer på internett når man kun har sett produktet på bilde. Så på lørdag fortet jeg meg på posten og hentet den etterlengtede varen jeg bestilte tidligere i uken. Er du spent på hva det er?  img_33851Da jeg åpnet pakken så jeg fort at varen var akkurat slik jeg hadde sett den for meg, om ikke enda vakrere. Dette er bare det nydeligste juletreteppe jeg noen gang har sett. Jeg måtte få litt hjelp til å velge farge, alle fargene er så fine. Valget endte tilslutt på sort, etter mye tenking frem og tilbake. Det er nok det som passer best hjemme hos meg. I tillegg til sort, kommer teppe i rødt, grønt og støvet blå.img_34011img_34041img_34081Bungalow juletreteppet er håndtrykket med blokktrykk etter gammel Indisk tradisjon. Derfor er det helt unikt, ingen tepper er like. Det er i 100 % bomull og hele 128 cm i diameter.  Jeg syntes teppet er så nydelig at på selveste julaften kan jeg glede meg til gavene er pakket ut og teppet kommer frem, tenk for et vakkert syn.

Dersom du ikke har plass til juletre kan du jo f.eks. ligge teppet under en stor kurv, full av gran eller lerke grener, eventuelt med sånne fine ornamenter i papir oppi.

Ja, da er i hvert fall første julevare kommet i hus, to måneder før tiden ♥ ♥ Bare å glede seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up