drøm deg bort i en verden full av fantasi

little_world_balloon_561024_hotair_balloonfoto©fluggerimg_33441Little World – Fly with my 561024

img_33611

img_33681-2LittleWorld – Magic butterfly 560817

img_33511Little World – Street art 560513

my-town-coloringfoto©fluggerimg_33761Little World – My city 560919

Barnekolleksjonen til Flugger, Fiona Home Design – Little World er en samling tapeter som både er lekne og lekre, i farger som store og små vil like. Hvorfor ikke innrede barnas rom slik at innredningen står i stil til resten av boligen?  «Little World» gir deg absolutt muligheten til å skape et stilrent barnerom med rolige farger, som harmonerer med et nordisk uttrykk. Man kan også kombinere tapeter for å lage soner på barnerommet, da får du muligheten til å ha en mer dempet farge hvor barnet sover, mens du kan våge å velge kraftigere farger og motiver i lekesonen.

Designeren Dominika Cierplikowska sier hun ønsker å ta oss med til en verden full av farger, drømmer og til det umulige. Med motiver som fantasifulle luftskip, hoppende kaniner og svevende sommerfugler kan både voksne og barn drømme seg langt langt bort. Tapeten My city gir også mulighet til å sette liv til fantasien, da byen kan fargelegges.

– Drøm deg langt ut i verdensrommet, høyt opp på den store teaterscenen eller dypt inn i den grønne skogen. Med den nye tapetkolleksjonen er alt mulig, sier Flügger i sin presentasjon av ”Little World”.

Fibertapeten er av god kvalitet og tåler den røffe behandlingen den får på et barnerom. Den settes enkelt opp med lim direkte på veggen med en rulle.

Ta en titt her og se på alle de fine motivene og fargekombinasjonen, jeg er sikker på du vil finner en å drømme deg bort i.

Kilde: Flugger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up