design letters

img_34921Er du slik som meg, bitt av den store bokstavtrenden som herjer om dagene?

Design Letters bokstav / – krus, fat og flasker er bare noen få eksempler på disse rene typografiske produktene som ble lanserte i 2011. Her har jeg tatt for meg de superpopulære krusene som kan settes sammen til små ord og pynte opp en trasig hylle. Jeg har satt dem sammen til ordet MAT i kombinasjon med en vannflaske. Dekorativt på kjøkkenet.

img_35162img_35051

 

img_35211På badet passer det fint med koppene i melamin til for eksempel q – tips og sminkepads. Q for Q – tips / P for Pads. Det blir med en gang mer delikat, enn å bruke Q – tips boksen fra butikken. Sett de på en marmorplate for et mer eksklusivt uttrykk.img_35261img_35351DESIGN LETTERS er et dansk design selskap grunnlagt i 2009 av tidligere forfatter og journalist Mette Thomsen. Ord og bokstaver er Mette sin store lidenskap og ved å grunnlegge DESIGN LETTERS var hun en av de første til å kickstart den enorme typografiske trenden som har eksplodert de siste årene. DESIGN LETTERS’ første suksess produkt var bokstavene i tre for veggdekorasjon og to år senere lanserte selskapet designserien i porselen håndtegnet i 1937 av den danske arkitekten Arne Jacobsen. Og de utvikler stadig nye produkter, det siste nye er hyller og knagger med bokstaver. Lekkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up