nostalgisk jul fra søstrene grene

img_34191img_34371img_34471img_34401Julen er så smått begynt å titte frem i interiørbutikkene og i dag er det to måneder igjen til julen ringer inn. Da passer det vel fint å vise dere disse fine jule – eskene jeg fant på Søstrene Grene. Snakk om barndomsminne! Motivet på eskene er den søteste nostalgi og minner meg om julen da jeg var barn. Tenk å ligge denne esken under juletreet med små hemmeligheter oppi. Tror ikke du den vil glede både store og små på julaften? Det er i hvert fall min plan i år, men de kan også være fine som dekorasjon i førjulstiden. Jeg har valgt de fire største eskene til noen av mine julegaver. De kommer i mange forskjellige størrelser, med matchende farger og motiver.

Kjenner jeg begynner å bli klar til å forberede meg for desember måned         ♥    ♥    ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up