cooee design – bonbonnière

img_35871img_36061img_36011img_36091

Er det en ting du skal unne deg denne vinteren må Bonbonnièren til Svenske Cooee Design få være med i betraktningen. Den er av håndlaget porselen, så delikat og enkel med sin runde form. Underdelen er matt (som vasene) og toppen er blank, superfin kombinasjon spør du meg.  Cooee Design er kjent for å blande klassisk skandinavisk utforming med moderne materiale, noe de absolutt lykkes med.

Jeg har falt pladask og kan nesten ikke vente til oppussingen av stuen er ferdig, så jeg kan sette den pent og pyntelig inn i hyllen min. Bonbonnièren kan du bruke til å gjemme unna dine små hemmeligheter, som smykkeskrin, til oppbevaring av kvitteringer eller rett og slett bare som dekorasjon. Tar du av lokket kan skålen brukes til snacks og godteri eller som en dekorativ blomsterpotte.

Den kommer i to størrelser, 12 og 18 cm og tre nydelige, delikate farger – hvit, støvete rosa og grå. Jeg har valgt den store og på bilde 1 og 3 ser du den sammen med den minste av ball vasene. Jeg har også lagt ut et bilde på Instagram, her har jeg satt den sammen med den største vasen. Nydelig kombinasjon, ikke sant?

God helg cutie ♥  ♥  ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up