julegavetips

Julegavetips til under 200 kroner

Julegavetips

Julegavetips

Nå begynner jeg julegaveshoppingen, og det er noe jeg har gledet meg til helt siden september. Jeg er alltid tidlig ute å ber om ønskeliste, og syntes det er så kjekt å planlegge hva jeg skal gi til hvem. Jeg kan bruke timevis i butikker og nettbutikker for å finne den perfekte gaven. Jeg ønsker å dele mine favoritter med dere og håper dere liker dem♥  ♥  ♥


Trykk på linken for å komme til nettbutikk

  1. Lyngby telysestake kr 169,-
  2. Normann Copenhagen lysestake kr 199,-
  3. Kähler lyshus kr 199,-
  4. Kähler Omaggio telysestake kr 199,-
  5. Cooee vase str 8 cm kr. 160,-
  6. Mummikrus kjærlighet kr. 199,-
  7. Meraki håndsåpe kr. 199,-
  8. Mette Ditmer Håndkle 50cm*95cm kr. 179,- 

Her finner dere mine favoritter med et budsjett på kr 400,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up