sofa | company.com – dansk design

sofacompaniet1sofacompaniet22Foto: Bengt Johnny Neigaard | Stylist:Lene Rønfeldt | sofacompany.com

Sofacompany.com er et dansk designfirma som ble etablert av designerne Cathrine og Christian Rudolph. Deres drøm var å utfordre den eksisterende møbelindustrien og mente at alle burde ha råd til lekre designmøbler. Da de startet opp, valgte de å ta alle ledd i prosessen selv og kuttet alle fordyrende mellomledd, dermed lyktes de med sin drøm – dansk design til lav pris.

De legger stor vekt på at kolleksjonen hele tiden reflekterer de nyeste trendene. For å leve opp til dette har de med seg et bredt designteam og de har et stort internasjonalt nettverk. Sammen skaper de lekker design av høy kvalitet, samtidig som de klarer å holde prisene nede. Det er ikke rart at deres forretningskonsept med salg utelukkende via Internett, gjør stor suksess.

I Norge har de endelig åpnet showrom, i Oslo og i Stavanger har de nå en bred utstilling av designmøblene. Her kan du se og kjenne på de ulike tekstiltypene de har, samt få tekstilprøver med hjem slik at du kan finne riktig farge før du bestemmer deg.

Jeg ble gjort oppmerksom på disse fantastisk fine møblene via sosiale medier, og har funnet flere favoritter å sette på ønskelisten.  De har flere stilarter og spennende farger, så jeg er sikker på at de har en favoritt eller to til deg også. Ta en titt da vel – sofa | company

Kilde: sofacompany.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up