Fire fine adventsstaker

img_36811img_3717-11img_17291untitled©fermliving

På søndag tenner vi det første lyset i adventsstaken og begynner nedtellingen til selveste julekvelden. Jeg syntes ukene bare flyr avsted. Det fine med advent – søndagene er at de gir oss den første forsmak på julen, familien samles og lysene tennes. Fortsatt er det mange som holder seg til tradisjonene og leser et dikt eller en sang i forbindelse med tenningen. Hjemme hos meg er dette fortsatt viktig for barna. Lysene skal etter gammelt være lilla, dette er den liturgiske fargen for advent. Jeg foretrekker å bruke hvite og ser at flere og flere velger det samme.

Her har jeg samlet fire fine adventsstaker, som også kan brukes ellers i året.

Kubus 4 fra ByLassen, dekorert med tall fra Cooee

Avvento formet som trær fra Kähler Design

Season fra Georg Jensen

String fra Ferm Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up