en himmelsk duft

Jeg er stor fan av duftlys og sier som Halvor Bakke; « Et hjem uten duftlys er ikke et møblert hjem» Neida, jeg trekker det ikke like langt, men syntes personlig det er herlig med en svak duft som sprer seg over stuen, enten jeg ønsker å slappe av eller skal sitte og jobbe.

Her har jeg samlet noen av mine favoritter.

img_21791img_22291Duftlys fra Compagnie De Provence er et dekorativt lys med en touch av vintage eleganse. Duftlyset som på bildet, dufter herlig av Lavendel. Det kommer også med duft av Jasmin og en duft av anisplante. Det er fremstilt av 100 % vegetabilsk olje. Veken er laget av bomull. Gjennomsnittlig brenntid: 45 timer.

img_22331img_23161En annen favoritt er duftlysene fra Skandinavisk. Jeg har valgt Ro, som er en ren duft av nyklippet gress, skog og rav. En refleksjon av ro, fred og velbehag. Passer perfekt på badet eller på soverommet. Skandinavisk har mange forskjellige dufter å velge mellom. En annen av mine favoritter er Hav, en refleksjon av Skandinavias endeløse kystlinjer. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, FSC-sertifisert plantevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Gjennomsnittlig brennetid: 45 timer.

img_37301Dette dekorative duftlyset fra Victorian har en helt fantastisk duft av ingefærblomst. Høres kanskje ikke så spennende ut, men det er det så absolutt. Jeg syntes også designet er så fint, helt nydelig. Lyset er fremstilt av parafin og vegetabilsk voks, noe som gjør at lyset brenner stabilt og soter minimalt. Veken er i 100% bomull. Gjennomsnittlig brennetid: 58 timer.

img_37471Sist, men ikke minst et lys fra eksklusive Volupsa. Her i duften Makassar Ebony & Peach. Det dufter av makassar, fullmodne fersken og epleblomst. Lysene fra Voluspa er laget av kokos- og aprikosvoks og er miljø- og allergivennlig. Veken er i 100 % bomull og lyset kommer med to veker. Volupsa duftlys kommer i mange herlig dufter. Lysene inneholder ikke palmeolje og har en gjennomsnitt brennetid på 60 timer.

For å nyte duftlys best må man bruke dem riktig.

  • Lyset bør være tent i minst 20 minutter for å la duften spre seg behagelig.
  • La lyset brenne til hele overflaten har smeltet for å unngå «oppgroping» av voks.
  • Ikke tenn flere forskjellige dufter samtidig i samme rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up