it`s the most wonderful time of the year

bloomingvill6bloomingvill4bloomningvill5bloomingvill3bloomingvill2foto © Bloomingville

Da er vi i desember dere, Iiiiiii…

Desember har sin helt egen stemning syntes jeg, med snødekte gater ( det er jo lov å drømme ) og lys fra julestjernen i vinduet, også er det så masse fint som skjer. Bake julekaker med barna, kjøpe gaver til de man er glad i og koselige familiesammenkomster . En annen ting jeg gleder meg til, er å pakke inn julegavene. Innpakningen er jo selveste førsteinntrykket, det som får det til å krible litt ekstra i magen. I år vil jeg at gavene mine skal se ut akkurat som Bloomingville sine, er de ikke lekre?

En glede å gi bort og en glede å få  ♥  ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up