den unike gaven fra Jord

annonseimg_66351
juledekorimg_66161img_66071Endelig kom minusgradene til Bergen. Det må litt rim til, eller aller helst snø, for at den koselige julestemningen skal komme snikende på meg. Tenk at det er under to uker til jul, og her har gradestokken lagt på 10 plussgrader de siste dagene. Den klare kalde luften var jammen etterlengtet, så nå krysser jeg fingrene for en hvit jul.img_66321img_6627-11img_66301

I år er jeg i rute med de fleste juleforberedelsene, og det er en deilig følelse. Alle julegavene er kjøpt inn, julekaker er bakt og huset er julepyntet og klart for selskap. Jeg elsker julen og alt som følger med, og det jeg liker aller best er å gå på jakt etter den perfekte julegaven. I år er det gaven til min kjære mor jeg er mest fornøyd med. Hun ønsker seg en klokke og det ønske har jeg tenkt å oppfylle.

Jeg som er så glad i den minimalistisk –  skandinaviske stilen, falt pladask for denne unike klokken fra JORD som er laget av mitt favorittmateriale, nemlig tre. Den er så lekker, som et smykke på armen. Klokken har ekstra stor urskive som gjør at den ligger elegant på håndleddet. Jeg har valgt en klokke som er ren og enkel, i tresorten Koa, som minner om Mahogni. Det er jo ekstra kjekt å gi bort en gave som er helt spesiell og jeg er sikker på at klokken vil være midt i blinken for min mor. Men jeg må innrømme at jeg er en smule misunnelig og har satt klokken høyt på min egen ønskeliste.

Ønsker du en unik og spennende klokke?

JORD Wood Watches har klokker både til menn og til kvinner

Jeg har vært så heldig å få dele ut en rabatt på $25 til mine lesere:

wood

Dette innlegget er sponset av JORD Wood Watches

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up