de hotteste trendene i 2017

matematiske-formerMatematiske stykker – Da snakker vi selvsagt om geometriske former i interiøret, vi kan nemlig forvente oss mer former til neste år. Trekant, trapes, rektangel og trombe… dette er spennende formene som gir interiøret fine mønstre, samt livlige og lekne produkter.

dempet-sortDempet sort – Vi ser at det blir viktig med en sort detalj i interiøret, dette gir et spennende og interessant blikkfang som vil bli lagt merke til. Det er den litt dempede sorte, gjerne matte overflaten som vil dominere.

terrazzoSteintøft – nå ser vi at bruken av marmor, sten og betong må vike for etterfølgeren terrazzo. Dette er et utrolig tøft mønster man får når man blander marmor og sten sammen med sement. Det har vært brukt på gulv i mange mange år, men det er først nå vi ser det i interiøret. Det tøffe terrazzo – mønsteret gir et fint og lekent spill.

I tillegg vil matte metaller, naturlig materiale som tre og lær og minimalistiske kontraster og skulpturer være blant det hotteste innen interiør og design i 2017. Så, bare å glede seg.

foto ©produsentene / collage trend|hjem   Kilde rom123

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up