Julebordet er dekket til fest

img_66501img_66621img_66391Nå er det bare noen få dager igjen til julekvelden, åh så jeg gleder meg. I år blir det fullt hus hos oss, med store og små og fire hunder. Du kan tro det blir livlig. En av de tingene jeg gleder meg mest til er å dekke bordet og jeg legger ned masse tid i hvordan jeg vil det skal se ut. Har du en plan for ditt julepyntede bord? Om ikke, håper jeg du kan finne litt inspirasjon her.img_6648img_66581img_66601Serviset mitt er Hammershøi fra Kähler, jeg har også valgt å bruke koppene i samme serie til å plante årets svibel. Dette syntes jeg gir en helhet på bordet, men du kan helt fint mikse også. Det lille plommerøde lyset er en liten nyhet fra Kähler, som jeg syntes gir en fin varme til borddekorasjonen. Glassene er fra serien til Rosendahl.img_66631img_66651img_66521Det er noe med det grønne som jeg syntes skaper julestemning. Jeg har derfor vært i skogen og klippet med meg litt gran, som jeg har lagt på bordet og på lin serviettene. Rundt om står det noen søte små porselensfigurer fra byNord som jeg har kjøpt hos Røst og tilslutt er det trefigurene fra GlassThomsen som jeg syntes setter prikken over i`en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up