juledetaljer hjemme hos meg

img_61111img_63211De siste ukene har gått med til juleforberedelser og tenk, nå er vi i mål. Julen er endelig her og jeg kjenner at roen senker seg. Spenningen for morgendagen er til å ‘ta og føle’ på, både for store og små. I dag dekker jeg bordet og ligger pinnekjøttet i vann, mens Grevinnen og Hovmesteren ruller på skjermen i bakgrunnen. Tradisjon vet du 😉img_60711I år har jeg brukt mye planter i kombinasjon med hvite detaljer i mitt julehus. Svibel, Amaryllis, roser og søte små juletrær i forskjellige varianter og størrelser. Jeg syntes det ble riktig så fint ♥ Så mulig de røde nissene må ligge på loftet neste år også, med noen få unntak.  img_62701img_62891img_38091img_62071

“It’s the most wonderful time of the year
There’ll be much mistltoeing
And hearts will be glowing
When love ones are near
It’s the most wonderful time of the year”

♥   ♥   ♥

GOD JUL

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up