Nyoppusset stue

Da er julen vel overstått og jeg håper du har hatt en herlig tid sammen med dine nære. Jeg har kost meg sammen med familien, åpnet fine gaver og spist masse god mat. Litt godt å komme inn i vanlige rutiner igjen, så magen får hvile.Pusse opp stuePusse opp stueDere som har fulgt meg en stund, har nok sett at høsten er gått med til oppussing av stuen. Lille julaften satte vi den siste spiker i listene og kunne si oss ferdig. Jeg er strålende fornøyd med resultatet og tenkte dere kanskje ville se.  Det er ikke alle detaljer som er på plass enda, vi må nok bo det litt inn før vi begynner å lage huller i veggene til bilder og sånn. Noen nye møbler skal også på plass, så helt i mål er vi vel kanskje ikke.Pusse opp stueDet vi altså har gjort er at vi har lagt nytt tak og fått installert spotter. Spottene har fire dimmere, slik at vi kan bruke lyset til å dele rommet inn i soner og vi kan dimme etter behov. Vi har helsparklet veggene, lagt på veggfornying og malt dem. Tilslutt la vi nytt gulv, byttet et vindu og en terrassedør. Før alt dette rev vi en vegg, samt peisen som var støpt midt i rommet. Nå er det blitt så mye større og lysere. Et herlig rom å være i  ♥  ♥

Farge vegg; Grey Pearl fra Nordsjø – dette er samme farge som Jotun sin Skumring

Gulv; Pergo laminat – Moderne Dansk Pusse opp stuePusse opp stuePusse opp stue

 

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up