øverst på ønskelisten – string furniture

IMG_67481img_67561

Jeg har ønsket meg en String – reol så lenge jeg kan huske, men har aldri unnet meg den. Ikke før nå. Systemet til Nisse Strinning var nemlig det som stod øverst på innkjøpslisten i forbindelse med oppussingen av stuen. Så nå er den endelig min ♥

img_67581img_67621img_67531

Jeg er veldig fascinert av designet, spesielt sidepanelene. Det er så enkelt, men samtidig utrolig lekkert, tidløst og minimalistisk. Like populært i dag, som da det ble designet i 1949.

img_67641img_67681

Jeg har planer om å bygge på den etterhvert. For meg er det viktig med symmetri, så jeg må nok ha en rad til. Med String systemet har du mulighet til nettopp det, å kjøpe enkle deler og bygge den etter behov og lommebok. Det er mulig å sette inn skap, skuffer og bordplater, så reolen passer til akkurat deg. Her  kan du finne mer inspirasjon til de uendelige mulighetene som finnes med String Furniture.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up