skap den lune stemningen i vintermørket

img_68391img_68131

Det er en ting de fleste har til felles i januar… det er følelsen av en tom stue. De aller fleste sier nemlig det, at det blir så tomt og mørkt når julepynten ryddes unna. Vi rydder bort alt det som ga oss den gode lune stemningen i vintermørket, men det trenger ikke være slik.

img_68281

Den vintergrønne pynten kan du fint beholde en stund til, det samme gjelder også for saueskinn, varme pledd, lyslenker og stearin. Dette er med på å skape den gode stemningen etter at julepynten er borte. Jeg har beholdt de grønne små juletrærne og kjøpt søte “pusekatter” som jeg har satt i vase.

Når julepynten er ryddet bort og jeg har funnet frem det ordinære interiøret mitt, pleier jeg å samle det på spisebordet. Da får jeg en god oversikt over hva jeg har og hva som passer sammen. Så tar jeg meg en runde rundt i huset og ser om jeg finner noe i de andre rommene som jeg vil bruke.

img_68401

Tenk nytt! Prøv deg litt frem, du må kanskje gå noen runder før du er helt fornøyd.

Så, sammen med nye friske blomster, de små juletrærne, levende lys, varme pledd og en aldri så liten rokering i interiøret, vil du gi stuen din et nytt liv full av deilig lun stemning.

img_68031

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up