kreativ veggdekor

Vi har en lang og smal gang ved vår soverom fløy. Da vi flyttet inn ble veggene dekorert ganske så tradisjonelt med et stort speil og noen bilder. Dette ble fort litt upersonlig og gangen virket egentlig bare enda lenger. Jeg trengte noe som var litt mer spennende og forsøkte å tenke litt utenfor boksen. Resultatet ble en kreativ vegg med flere herlige blikkfang.

img_68221

Her har jeg brukt Gym Hook fra Hay og The Dots fra Muuto, begge i forskjellige størrelser.

img_68141img_68181

Du kan henge mye spennende fra disse knottene. Gym ringene bruker jeg som lampeholder til min e27 lampe og til den lekne apen Kay fra Kay Bojesen. Her kan han slenge seg fra knott til knott 😉 The Dots er perfekt som planteholder til en livlig eføy, grønne planter gjør SÅ mye syntes jeg.

Det fine er at jeg enkelt kan endre uttrykk om jeg blir lei.

img_68131img_63161img_68121

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up