vårens nyheter fra kahler design

HH_Teapot_Cups_White

Ikke overraskende kommer Kahler med deilige vårnyheter i serien Hammershøi. Serien med de ikoniske rillene er en av mine store favoritter når det gjelder servise og tilbehør til hjemmet, jeg er så imponert over fargevalget og det lekre designet, så stilrent. Vårens nyheter omfatter en rekke vårlige fristelser til festbordet, som komplementerer de eksisterende designene og skaper en helhet. Selv har jeg konfirmant denne våren og planlegger å dekke det lekreste bordet ved hjelp av Hammershøi serien.

HH_Teapot_Set_White

Den nye tekannen er en av Kahlers store stolthet denne våren, ikke uten grunn, den er til å dø for. Med de historiske rillene, en elegant messingbelagt hank og innebygget sil er den nye tekannen  vakkert balansert mellom dansk design, høy kvalitet og ideell funksjonalitet. En perle på frokostbordet ♥ ♥

HH_Drinkingglass_Smoothie

Drikkeglass, enda en nyhet, etterlengtet for min del. Perfekt sammen med servise i samme serie. Dette er store robuste glass, velegnet til både kalde og varme drikker.

HH_Pitcher__WhiteHH_Bowls_shelf_1HH_Fruittray_White_Accessories

Serveringskanne til varme og kalde drikker og skåler i flere størrelser er enda noen nykommere med riller, samt eggeglass og store dekorative fat. Tilslutt noe som jeg har leitet etter, nemlig tørkerull-holder. Så kommer denne da! Jeg kan ikke annet enn å smile og vet med en gang at denne må jeg ha. Superenkel i bruk med en sterk magnet i holderens bunn.

Nyhetene kommer for salg i butikkene fra mars/april.

HH_Papertowel_holder_Shelf_3

foto © kähler design

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up