tips til hvordan du kan style kjøkkenbenken

IMG_7203-11

En ryddig kjøkkenbenk er helt avgjørende for å få et funksjonelt kjøkken. Her skal du få noen tips til hvordan du kan style kjøkkenbenken slik at den enkelt kan holdes ryddig.

IMG_71461

Det du bruker daglig bør få stå fremme, samler du det i grupper vil det straks se ryddigere ut. Dette gjelder også kjøkkenmaskiner, som kaffetrakter, brødrister og vannkoker. Her kan det være en idé å kjøpe dem i samme utførelse, dette gir nemlig et helhetlig uttrykk.

IMG_71531IMG_71961

Grønne planter er oppfriskende og bør ha fast plass også på kjøkkenet. Sett dem sammen med kjøkkenutstyret som en stilleben, alltid like fresht. Jeg har gitt opp å kjøpe urter som dør etter en knapp uke, så nå går jeg for planter som Eføy, Husfred og Pletter i luften. Tykke ensfargede kjøkkenhåndkler er også med på å gi ro, samtidig som de skaper en deilig luksusfølelse.

IMG_71861

Noen fine skjærefjøler er dekorative som pynt i et hjørne og gir varme til det hvite kjøkkenet. Ved vasken har jeg byttet ut den tradisjonelle zaloen med oppvaskmiddel fra L:A Bruket. Om du ønsker å beholde zaloen, kan du helle den oppi en fin såpepumpe for å få det samme luksuriøse uttrykket.

IMG_71771IMG_71721

Om du ønsker å se flere bilder fra kjøkkenet mitt, må du gjerne ta en titt her.

2 Comments

 1. Masse gode tips! Likte spesielt det tipset for å unngå zaloflasken ? Det har jeg ikke tenkt på. Er dette bilder fra ditt eget kjøkken?

  1. Hei Rita
   Så gøy at du blir inspirert og liker tipsene. Det er ikke alltid så mye som skal til.
   Ja bildene er tatt hjemme på mitt kjøkken 🙂
   Hilsen Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up