dyretema på gutterommet

dyretema på gutterommet, lekent og lekkert

dyretema på gutterommetdyretema på gutterommet

Husker dere Paulina Arcklin som jeg fortalte dere om tidligere i år? Jeg kan ikke annet enn å bli fascinert av hennes nydelige bilder og kreativitet. Her har hun brukt dyretema på gutterommet,  lekent og lekkert. Fargene i rommet er duse og ton i ton med dyrene. Det er ingen tvil om at her bor det en liten gutt som kan drømme seg dypt inn i jungelen.

dyretema på gutterommetdyretema på gutterommet

Som du ser, så er det ikke så mye som skal til. Dyrehodene som henger på veggen kan du få kjøpt på ting og de små plastdyrene selges i de fleste lekebutikker rundt omkring. Ønsker du å kjøre stilen helt ut kan du jo høre på den lokale bensinstasjonen om de har en gammel bensinkanne eller du kan spraylakkere en ny – innkjøpt.

Et lite tips: Sett de små dyrefigurene oppå bilderammene på veggen når de ikke lekes med. Ganske dekorativt faktisk  ♠

dyretema på gutterommetdyretema på gutterommet

foto © Paulina Arcklin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up