theanimalprintshop

bilder som garantert får deg til å trekke på smilebåndet

bilder som garantert får deg til å trekke på smilebåndet

For noen år siden kom jeg tilfeldigvis over nettbutikken theanimalprintshop.com, og siden den gang har jeg besøkt butikken med jevne mellomrom. Jeg lover deg at her finner du bilder som garantert får deg til å trekke på smilebåndet. Min favoritt serie er Little Darling, en bildeserie av de søteste babydyrene, med et uttrykk til å “spise opp”.

bilder som garantert får deg til å trekke på smilebåndettheanimalprintshopbilder som får deg til å trekke på smilebåndetbilder som garantert får deg til å trekke på smilebåndet

Jeg har mine favoritter; Sauen, Apen og Giraffen på mitt hjemmekontor, her har jeg byttet ut kartet over London med bildene som hver eneste dag får meg i godt humør. Bjørnen, Gaupen og Løven henger på min yngste datters soverom.

I serien Little Darling er det 18 søte babydyr å velge mellom.

bilder som garantert får deg til å trekke på smilebåndet

6 Comments

  1. Ja ikke sant de er søte, Maren?
   Jeg er veldig glad i de. Vanskelig å velge sin favoritt, men tror jeg holder en knapp på Giraffen.
   Hilsen Beate

 1. Hei!
  Er veggen grønn der apen henger på ene bildet i midten? Veldig fin, vet du hva den heter?:)

  1. Hei Trine
   Fargen på veggen heter Kalkgrå og er en varm gråfarge med mye rødt i. Vanskelig å få frem riktig farge på bilde, så kan forstå at den ser litt grønn ut. Fargen er uansett nydelig. 🙂
   Hilsen Beate

  1. Ja sant de er søte, Rita?
   Absolutt bedårende, fineste portrett bilde spør du meg. 😉
   Hilsen Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up