taklampe i skinnende kobber

taklampe i skinnende kobber fra tom dixon

taklampe i skinnende kobbertaklampe i skinnende kobbertaklampe i skinnende kobber

For en tid tilbake falt jeg pladask for en taklampe i skinnende kobber fra Tom Dixon. Ofte så faller jeg for interiør og design som koster litt, så da må jeg enten bare «se langt etter det» eller sette i gang å spare. Ettersom hjerte mitt synker et hakk hver gang jeg ser bilde av den, bare måtte jeg kjøpe den. Så da ble det ny lampe vi prioritere når stuen var ferdig oppusset. Hadde kanskje vært litt kjekker å få i hus om min mann også hadde synes den var fin, men men… he he, han venner seg vel til den??

IMG_74621.JPG

Jeg synes lampen gir så mye varme til rommet, som ellers er ganske så nøytralt med hvite og sorte detaljer. Hos meg er lampen bare en detalj og ikke en lampe som skal belyse rommet, det tror jeg er en fordel da lampen ikke gir noe særlig med lys. Men den gir en herlig stemning og er fin å se på. Ulempen er at det er vanskelig å ta fine bilder av den, da den nærmest fungerer som et sladrespeil…. he he he ♥ ♥ ♥

taklampe i skinnende kobber

2 Comments

    1. Hei Rita
      Så gøy at du liker den, jeg synes nemlig den er som et smykke i stuen. Så da blir jeg jo selvsagt veldig glad når flere også synes det 😉
      Klem Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up