tyggegummirosa er en av trendfargene i 2017

tyggegummirosa er en av trendfargene i 2017

Jenter, i år kan vi boltre oss i rosa interiør, duse deilige rosa detaljer. Tyggegummirosa er en av trendfargene i 2017 sammen med rød, gul og brun, men resten av fargeskalaen må også få være med. Dette er året hvor alt er lov så lenge fargene er skitne og duse. Vi ønsker å være mer vågale når det kommer til farger, ikke bare i interiøret, men også på vegger, listverk og tak. Veggene skal gjerne være todelt, lister og tak skal mer enn gjerne være i samme farge som veggene. Vi blir rett og slett satt litt tilbake til det glade 80 tallet da rosa Bugg var tyggegummi nr 1.

tyggegummirosa er en av trendfargene i 2017Duse rosa farger gir en delikat og luksuriøs følelse synes jeg, derfor har jeg har satt sammen noen av mine favoritter i tyggegummirosa. Ved hjelp av lange fyldige rosa gardiner, rosa puter i myk velur og rosa detaljer skal vi nemlig skape den lune trygge hulefølelsen hjemme. Vi ønsker i år å forvandle det nøytrale hjemmet til et hjem stappet med personlighet. Husk at alt er lov, sett sammen dine favoritter og gi ditt hjem en personlig karakter.

tyggegummirosa er en av trendfargene i 2017

foto © produsentene / collage av trend|hjem / kilde bo bedre

2 Comments

    1. Hei Rita

      Ja ikke sant de er fine?! Ikke umulig at det blir flere rosa detaljer hjemme hos meg denne våren. Gleder meg 🙂

      Klem Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up