gavetips valentinsdagen

valentinsdagen – gavetips til en du er glad i

annonseIMG_76231IMG_76371

I morgen er det selveste Valentinsdagen – kjærlighetens dag. Denne dagen kan du dedikere til den du er glad i. Det trenger ikke være en kjæreste, men en søster eller bror, mor, far eller rett og slett din aller beste venn, uansett så er feiring av Valentinsdagen blitt en fin tradisjon i Norge.

Blomsterbutikkene bugner over av flotte buketter dagene rundt 14. februar. Blomster er kanskje den mest populære gaven vi kjøper til Valentinsdagen, så hva med å kjøpe med en nydelig og romantisk vase? Kähler Design har flere nydelige blomstervaser i fargen plomme, en varm og forførerisk farge. Perfekt gave sammen med årets viktigste blomsterbukett ♥ ♥ ♥ #love

IMG_76471

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up