stort og stilrent speil fra aytm

stort speil

Jeg har fått en del spørsmål om speilet mitt på Instagram, så da tenkte jeg det kunne være fint å fortelle litt mer om det her. Jeg forstår godt at mange lurer på hvilke merket det er og hvor jeg har kjøpt det, personlig synes jeg speilet er noe av det tøffeste jeg har sett. Enkelt, men knall fint!

stort speilstort speilSpeilet heter Circum og er fra danske Aytm. Det har en smal sort kant i tre og selve speilet har en antydning til å være sotet i en dyp gråtone. Størrelsen på mitt speil er d 110 cm, men det kommer i totalt tre størrelser, d 70 cm og d 90 cm og d 110 cm. I tillegg til sort kan du velge en nydelig rosefarge. Speilflaten er da i rosegull og rammen rundt i en dus rosafarge.stort speilJeg bestilte det hos mitthjem.as. De har superrask levering, i løpet av et par dager kunne jeg hente det på posten. Du kan tro jeg var glad da jeg pakket det ut og det var akkurat slik jeg hadde forestilt meg det, kanskje enda finere tilogmed ♥

stort speil

2 Comments

  1. Hei Maria

   Ja det gjør jeg. Tar ulike oppdrag når det gjelder rådgivning innen interiør og boligstyling generelt, eventuelt ved boligsalg.
   Send meg gjerne en mail for beskrivelse av hva du ønsker.
   Mail adresse; trendhjem@gmail.com

   Med vennlig hilsen Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up