interiør - billig versus dyrt

Interiør – billig versus dyrt

billig vs dyr

Foto ©Produsentene / Collage trend|hjem

Ser du forskjell på dyrt og billig?

Det er absolutt mulig å kjøpe noe nytt til hjemmet uten å bli ruinert. Om vi kunne unne oss alt som stod på ønskelisten uten å tenke på lommeboken, ville nok hjemmet til mange av oss inneholdt mange flotte designmøbler. Men, det er ikke alltid slik at vi kan handle uten å tenke på bankkontoen. Heldigvis finnes det masse fint som ikke nødvendigvis er for dyrt. Dersom du bruker litt tid på å lete etter varer som ligner på din designfavoritt, kan du spare tusenvis av kroner.

Når du skal se etter møbler og interiør som ligner på designklassikerne, se nøye på fargene. Dersom produktene har skarpe farger, vil det fort kunne oppfattes som billig. Se heller etter litt mer skitne toner som vil gi et mer eksklusivt uttrykk. H&M Home og Ikea er flinke til dette.


  1. Sort speil fra Ikea – Nissedal, pris kr 198,-
  2. Sort speil fra ByLassen – View, pris kr 1449,-
  3. Sort stol fra Ikea – SP2012, pris kr 595,-
  4. Sort stol fra &Tradition – In Between, pris kr 3195,-
  5. Marmorbord fra Trademax – Carrie, pris kr 2495,-
  6. Marmorbord fra Bolia – Como, pris kr 6899,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up