Boligstyling

FriYAY

IMG_78491IMG_78541IMG_78551

I dag har jeg fri fra min ordinære jobb, men det betyr ikke avslapping for jeg skal nemlig bruke dagen på å style en bolig som straks skal ut på boligmarkedet. Noe av det gøyeste jeg vet er å style boliger som skal selges, så denne dagen har jeg gledet meg ekstra til. Jeg har tjuvstartet litt og handlet inn det jeg trenger og begynt så smått på interiøret. Så etter en kaffekopp eller to  pakker jeg sammen kamera og kommer meg avgårde. Jeg skal selvsagt ta masse bilder så dere kan få se hvordan det blir.

God fredag ♥

2 Comments

  1. Så spennende, Beate! Kanskje dette blir din nye hverdag etterhvert ? Gleder meg til bilder.

    1. Ja ikke sant det er spennende. Det hadde vært en drøm 😉
      God helg Rita

      Klem fra Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up