boligstyling ved salg – gjør boligen mer attraktiv

Ved å gjøre noen enkle grep før du skal selge boligen din øker du sannsynligheten for at flere kommer på visning og boligen blir fortere solgt til riktig pris. Her skal du få noen enkle tips til boligstyling ved salg.

boligstyling ved salgboligstyling ved salgboligstyling ved salg

Kjøkkenet er for mange husets kjerne, her må det være rent og ryddig. Rydd kjøkkenredskaper og kjøkkenmaskiner bort fra benkeplaten, denne bør kun ha noen enkle detaljer som urter, skjærebrett og såpe. Man ønsker å vise at kjøkkenet har mye benkeplass slik at kjøkkenet ikke virker mindre enn det er.

boligstyling ved salg

På spisebordet kan det være fint med friske blomster og frisk frukt. Her har jeg valgt en stor og luftig Husfred sammen med frukt. Delikat og innbydende.

boligstyling ved salgboligstyling ved salgboligstyling ved salgboligstyling ved salg

Rydd bort personlige bilder og gjenstander, det kan også være fornuftig å fjerne møbler for å få mest mulig åpne gulvflater. Dette får rommet til å virke større og luftigere. Innred med lyse og nøytrale farger som harmonere sammen og sørg for at mye naturlig lys får slipper inn gjennom vinduene. Husk at kjøperne er på jakt etter noe å flytte rett inn i, gjør det derfor mulig for dem å se sine egne ting i boligen.

boligstyling ved salgboligstyling ved salg

Familien jeg her har hjulpet med styling er allerede flyttet ut, men det er likevel viktig at soverommene er innredet. På foreldre-soverommet har vi plassert en stor oppblåsbar madrass. Det er et smart tips til enkel løsning dersom rommet ikke er møblert før visning. Du får ikke kledd madrassen som en delikat hotell seng, men den blir likevel lekker med et stort sengeteppe og pynteputer.

boligstyling ved salgboligstyling ved salg

Badet må fremstå rent og ryddig. Her må alt av personlige gjenstander ryddes bort, ingen ønsker å se brukte tann – og hårbørster. Pynt med en frisk blomst, her bruker jeg ofte miniorkide og en eksklusiv håndsåpe på vasken, og et fint brettet håndkle på toalettet. Ikke bruk håndkler med sterke farger, da vil håndkle fort bli blikkfanget i rommet. Håndkle vil da stjele oppmerksomheten fra det du egentlig skal selge, nemlig badet.

Denne boligen kommer for salg i mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up