ikea stockholm 2017

Nyheter fra IKEA – Stockholm 2017

ikea stockholm 2017ikea stockholm 2017ikea stockholm 2017ikea stockholm 2017ikea stockholm 2017ikea stockholm 2017

foto©ikea

Det er vel ingen overraskelse at også Ikea kommer med myke materialer og runde former, akkurat slik tendensene for 2017 viser. Stockholm er en kolleksjon med moderne skandinavisk design til en lommebok som passer de fleste.

En av nyhetene er denne deilige sofaen i myk velur med masse deilige puter. Slik den fremstår her er den for meg meget innbydende, og jeg sier ikke nei takk til å krype sammen i et hjørne med en deilig kopp chai latte.

Den nye kolleksjonen består av 47 produkter i tidløs design fremstilt av naturlige materialer som munnblåst glass i en deilig blåtone, ask og rotting. Jeg synes det er ekstra spennende med møblene de presenterer i rotting og merker at jeg er nysgjerrig på det skapet. Det får meg til å lengte etter sol, varme og hvite strender. Ikke sant det får deg til å tenke på en fjern bungalow på en varm hvit strand?

Fargeskalaen Ikea har valgt er hentet fra naturen og det svenske lyset, dette har vært en viktig inspirasjonskilde til denne kolleksjonen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up