all set for the weekend

«all set for the weekend»

annonse

all set for the weekendall set for the weekendall set for the weekendall set for the weekend

Da er det igjen helg dere, tiden flyr og det er helt ok slik at vi kommer oss igjennom vintermånedene. Men nå kan tiden godt begynne å bremse, nå som det er mars og alt liv skal kvikne til. Jeg blir helt varm av å tenke på at vi er i årets første vår-måned. Deilig ikke sant?  ♥  ♥ Jeg elsker sol og varme, vår og sommer er definitivt min favoritt årstid.

Hele denne uken har jeg vært syk, og nå som jeg føler meg bedre er jeg klar for helg. Huset er ryddet og vasene har fått friske blomster. Vet du, jeg synes de nye Kähler vasene mine i plomme gir en sånn lunhet i rommet. Jeg får rett og slett lyst til å tilføre enda mer farge inn i stuen…men det blir ikke denne helgen, den skal bare nytes. På søndag har jeg en lunsj avtale med en god venninne + at min yngste datter kommer hjem fra vinterferie.

Denne helgen blir fin – håper din også blir det, god helg  ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up