terrazzo

detaljer i spennende materiale – terrazzo

terrazzoterrazzoterrazzoterrazzoterrazzoterrazzo

foto ©zakkia

Husker dere jeg skrev om hvilke trender vi kunne forvente oss dette året?  Allerede da var jeg hodestup forelsket i terrazzo og veldig spent på omfanget av dette materialet i interiøret vårt denne våren. Nå ser vi at flere produsenter følger strømmen og lansere flotte produkter i terrazzo, til min store lykke. En av de som satser stort er det Australske selskapet Zakkia, grunnlagt av svenske Sara Lundgren. I Norge er det nettbutikken NorDecor som selge terrazzo produkter fra Zakkia og hun vil ta inn flere og flere av disse produktene etterhvert som de lanseres utover våren. ♥ Hurra ♥

Andre som satser på terrazzo er Normann Copenhagen,  Ferm Living, Hay, Bloomingville, Søstrene Grene og Lagerhaus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up