fyrverkeri fra ikea med jassa – limited edition

JassaJassaJassa

I dag starter salget av IKEA sin serie Jassa, en limited edition full av fyrverkeri. Kolleksjonen tar oss med på en spennende reise til fargerike Indonesia. Her handler det om å slå seg løs og bare ha det gøy.

JassaJassa

Stikkord er spontanitet, samhold og det å kunne bryte reglene litt av og til. Jassa kjennetegnes av kurvede linjer, naturmaterialer og tekstiler som vil fylle hjemmet ditt med avslappet sommerstemning hele året igjennom.

JassaJassa

Kolleksjonen består av 30 håndlagde produkter som alle er unike. Jeg kjenner at det kribler i meg etter å dra på Ikea, nesten livredd for å gå klipp av noe. Sånn er jeg når noe selges bare i en begrenset periode..hehe  ♥  ♥  God helg

foto © ikea

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up