DIY påskepynt

DIY påskepynt – koselig selv for de minste barna

DIY Påskepynt

IMG_80771IMG_80801IMG_80831

Nå er det ikke mer enn ca fire uker til påske, en høytid det er koselig å sette seg ned med barna og lage fin pynt. I helgen laget min yngste datter og jeg disse søte små fuglene av klesklyper, selv om hun begynner å bli ganske stor er det likevel en koselig aktivitet å gjøre sammen. Disse påskefuglene er enkle å lage og egner seg godt også for de minste.

Dette er hva du trenger:

IMG_80701

  • Klesklyper i tre – jeg fant mine på Jula
  • Maling – gul, rosa og blå. Jeg kjøpte disse på Panduro
  • Fjær i omtrent samme farge som malingen. Også fra Panduro
  • Øyne – fra Panduro
  • Oransje filt til nebb. Panduro
  • Lim

Om du ønsker inspirasjon til påskebordet, ta en titt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up