green home book

«green home book» – den ultimate planteboken

IMG_8206IMG_8197

Nå som våren er på vei får jeg lyst på flere planter, men selv om jeg er glad i grønne planter er det ikke alle planter jeg vet hvordan jeg skal stelle. I løpet våren kjøper jeg mange potteplanter, men de overlever ikke igjennom vinteren. Så da boken Green Home Book kom for salg tenkte jeg at nå er det håp for mine planter også. Boken tar for seg over 50 forskjellige planter og gir enkle og konsise tips til hvordan de skal stelles. Den er i tillegg full av inspirasjon fra noen nydelige finske hjem, stappet med oppfinnsomme løsninger og deilig atmosfære. Jeg kan sitte å bla i boken i timevis, nyte bildene og bare drømme meg bort i disse fantastiske stedene plantene lever.

IMG_8203IMG_8190

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up