tendens social

tendens social i sjelfulle urdihuset

På torsdag var jeg på den aller første fagsamlingen til TENDENS social. En samling av kompetansepersoner innen interiør og design i Bergen. Det er så kjekt med faglig påfyll, og torsdag ble en kveld med masse inspirasjon og motivasjon. Ikke bare var fagkvaliteten høy, men vi var samlet i nydelige lokaler i Urdihuset. Her er det så mye å hvile øynene på, huset er gjennomført innredet med nye designherligheter og gamle skatter. Perfekt!

IMG_7381

IMG_7383

IMG_7388

Det var flere spennende personer som var invitert til en miniprat med Trude Vaage, en av dem var Tone Solli, landets eneste interiørpsykolog. Hun har en lidenskap for farger og sier selv «jeg kunne spist farger». Hun lar seg ikke påvirke av trender og tendenser, men er tro mot hjerte og hva hun liker. Hun er opptatt av at ting hjemme skal ha en funksjon og har en garasjeport i stuen for å kunne dele av rommet ved behov.

En annen ildsjel som var invitert var Siw Haveland. Hun er stylist, interiørdesigner, grunder og kreativ sjef på IKEA Åsane. Inspirasjon for sitt arbeid henter hun på alle sine reiser til Nederland og sin favorittrestaurant der, DE KAS. Hun fortalte oss at hun nå skal ha en moderne pause, en pause fra 8 – 16 livet og bare gjøre det hun vil. Hun har lenge følt at hun trengte en forandring, men det tok tid før hun ble klar over at det var dette hun søkte. Jeg tror det er mange som føler det slik selv, men ikke ser muligheten til å gjøre det. Slik hverdagen til mange er i dag, har vi ikke tid til å stoppe opp, den ene dagen går bare over i den andre uten at vi nyter den. Denne pausen beundrer jeg henne for og håper den blir akkurat hva hun trenger.

tendens socialtendens social

Etter miniprat med flere inspirerende personer fikk vi servert himmelsk mat fra kjøkkenet på Urdihuset. Det var også tid til å mingle litt, utveksle erfaringer og å bli kjent. Gøy!

tendens socialtendens socialtendens social

Du kan lese mer om TENDENS social og gjerne bli medlem selv også her ?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up