hagemøbler

frisk opp uteplassen med nye hagemøbler

hagemøblerhagemøbler

Tiden vi nå går inn i er den beste årstiden for meg. Alt våkner til liv, jeg også. Det å kjenne solen varme i ansiktet og se naturen  bli grønnere for hver dag, det gjør noe med energinivået i kroppen det.

hagemøbler

Neste måned kan vi endelig begynne å tenke på uteområdet og jeg har en hel hage å planlegge. I fjor ble vi nemlig ferdig med en aldri så liten oppgradering av uteplassen som gjør at jeg er på jakt etter nye hagemøbler. Det finnes så utrolig mye fint, men jeg holder en knapp på møblene til Hay, Palissade. Palissade er en serie utemøbler som passer like godt på kafèer og restauranter, som i hagen eller på balkongen.

Jeg ser for meg to slike lounge stoler i en krok på terrassen, perfekte sammen med noen store grønne planter. Og du, selv om de kanskje ikke ser komfortabel ut, vet jeg at de er det ♥

hagemøblerhagemøbler

foto ©hay

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up