Denim Drift

denim drift | årets farge fra nordsjö

annonse|nordsjö

IMG_8291

Jeg har alltid vært glad i blå, himmelen og havets farge. Det er en beroligende farge som passer i alle rom synes jeg. Nylig malte jeg gangen vår med den deiligste blåfargen av dem alle, nemlig Denim Drift.

IMG_8283IMG_8278

Denim Drift er årets farge hos Nordsjö, og da fargen skulle kåres var temaet “livet i et nytt lys”. Det handler om å finne den riktige balansen i livet. Jeg forstår godt at valget deres falt på blå, akkurat som valget mitt nå når jeg skulle rulle veggene på nytt.

Blått har en sofistikert, luksuriøs følelse over seg som aldri er feil, er den vel? Det er jo fargen på både jeans og på kongelig fløyel ♥

Denim Drift er en blågrå farge som står fint til ferdigmalte lister i bomull. Listene mine ble kritthvite og gulvet virker hvitere og lysere. I tillegg synes jeg det ble en fin kontrast til møblene i tre. Jeg har på kort tid rukket å bli veldig glad i blåfargen, og synes den passer perfekt sammen med fargen jeg har i tilstøtende rom.

IMG_7826IMG_7803

Easy2clean

Når jeg skal velge type maling er det to ting som er viktig for meg. Malingen må gi en matt overflate og den må kunne vaskes. Easy2clean oppfyller begge disse kravene.

Veggene i gangen vår er litt ekstra utsatt siden vi har hund. Da er det gull verdt at jeg kan vaske veggene ofte, uten at mattheten eller intensiteten i fargen blir påvirket. Easy2Clean er spesielt utviklet for bruk i rom som krever en vaskbar overflate, så den vil også være fin å bruke på kjøkkenet eller på barnerommet.

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up