påskebordet

tips til å dekke påskebordet

annonse|kähler

påskebordetpåskebordet

Nå gleder jeg meg til å tilbringe herlige påskedager sammen med familien. En av de tingene jeg gleder meg mest til er de rolige morgenene, med frokoster som drøyer til langt ut på formiddagen. Det er hyggelig det, ingen stress, ingen planer, bare ta dagene som de kommer.

Ved høytider liker jeg å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen, selv til frokosten. Da finner jeg frem servise mitt fra Kähler som vi ikke bruker til hverdags. Serien Hammershøi er så nydelig med de markerte rillene, og nå har jeg også den nye tekannen som virkelig pynter opp et hvert festbord. Pynten jeg har brukt er enkle små flasker med nydelige blomster i deilige vårfarger, og selvsagt gul for å få den rette påskestemningen.

påskebordetpåskebordetpåskebordetpåskebordet

2 Comments

  1. Hei Rita
   Så glad jeg blir for at du liker bordet mitt og synes det er innbydende 🙂

   Ønsker deg en riktig fin påske.

   Klem fra Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up