fotoposter

fotoposter fra framkalla

annonse|framkalla

fotoposter

Se så gøy! Jeg har fått printet ut og rammet inn Instagramkontoen min.

fotoposter

På en fotoposter har jeg samlet noen av de mest likte bildene på @trendhjem i en herlig collage, og det er sikkert ikke bare jeg som har mobiltelefonen full av lekre bilder som vil gjøre seg bedre på veggen.

Framkalla har gjort det enkelt å fremkalle bildene du har lagret på telefonen din, med en app du kan laster ned i AppStore. I tillegg til å printe enkeltbilder kan du gjøre som meg, samle de fineste bildene dine i en poster.
Posteren jeg valgte er 50×70 cm og har plass til 54 bilder. Fotopapiret er av tykt høykvalitets fotopapir på 300 g. Framkalla har hele 70 års erfaring med fotoprint og har meget kort leveringstid.

Nå kan du få 15 % rabatt på din første bestilling med koden; trendhjem15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up