vårfin stue

3 enkle tips som vil gjøre stuen vårfin

Med påsken kommer våren, og hva er vel bedre enn lysere og varmere dager? Vi er allerede begynt å merke at morgenene er lysere og kveldene lenger, og jeg digger det!

Som interiørfrelst er jeg tidlig ute for å dra nytte av alle de fordelene våren bringer med seg og ønsker å reflektere dette også inne. Lysere innerom gir meg håpet om lysere uterom!

Her skal du få tre tips som vil gjøre stuen vårfin ♥

vårfin stuevårfin stue

1. Pastelldetaljer 

Pastelldeltajer gjør seg godt i stuen, dette kan gjøres enkelt ved hjelp av noen fargeklatter her og der. Jeg er veldig glad i fargen mint og synes fargen er ekstra lekker ved denne årstiden. Det enkleste, men kanskje det mest effektive er å bytte ut sofaputene i delikate duse farger.

2.  Friske blomster og grønne planter

Friske blomster og grønne planter skriiiiker vår, ikke sant? Snakk om å skape den rette vår – og sommerstemningen. Akkurat nå er ranunklene på sitt beste og du får dem i så mange fine farger, og om ikke lenge kan vi glede oss over de supersøte peonene. Peoner er kanskje min favorittblomst, og der vi bodde før hadde vi hagen fulle av dem.

Heldig for oss er grønne planter super hot om dagene og trenden er, jo større jo bedre.

vårfin stuevårfin stuevårfin stue

3. Lysere tider | lysere vegger

Å male veggene i nye farger må jo være den enkleste måten å totalforandre et rom på. Enkelt og enkelt vil noen kanskje si, men jeg elsker å male veggene og synes maling er undervurdert. Så fort vi endrer årstidene verker jeg etter forandring, og hiver meg ut i nye maleprosjekter. Om du synes det er litt drastisk å male veggene, kan du jo forsøke deg på et møbel eller to.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up